nhar

 

Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!

 

Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024.

Zeewolde 5 juni 2024

Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.
Het grote thema: duurzaamheid. De papier en kartonsector is al enorm duurzaam, maar heeft ook te maken met nieuwe EU regels, strengere regels vanuit de nationale overheid en hun eigen wens om maatschappelijk goed bezig te zijn en na te denken over de hele planeet.

Ga er maar aan staan! Dat bereik je niet alleen, maar júist samen. En in dit geval samen met de spreker.

Mascha verdiepte zich in het onderwerp, schreef de ‘Fake’ speech en bedacht een waanzinnig (onuitvoerbaar) plan om de papier en kartonsector vooruit te helpen.

Allemaal je hoedje op!

Tijdens haar relaas liet ze alle aanwezigen tegelijkertijd  (vrijwillig!) een hoedje van papier vouwen onder het mom van filosofische overwegingen.  Dat zorgde voor glimlachen en schaterlachen en iedereen met een hoedje op.

Het bleef nog lang onrustig, het abjecte plan zal natuurlijk niet worden doorgevoerd, maar de aanwezigen bij het Fibre Future Festival zijn wél geprikkeld op samenwerking met elkaar én met de overheid!

©Foto’s: Gertjan Spieker

Ook een fake speech nodig? Bel ons vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919

NK Badeenden vissen
NK Badeenden vissen Uithoorn

NK Badeenden vissen Uithoorn

Op zaterdag 28 september 2024, tijdens nationale Burendag, vond in Uithoorn Buurtendag plaats. Michel maakte zijn opwachting als presentator voor het eerste NK badeenden vissen. Wie vist de meeste badeendjes binnen 1,5 min uit een opblaasbadje.Heel veel fanatieke...

Willem van Oranje voltrekt huwelijk

Willem van Oranje voltrekt huwelijk

Willem van Oranje voltrekt huwelijk. Op zaterdag 24 augustus een dag met alle weerstypen in één dag stapten Sieg en Caroline in het huwelijksbootje tijdens een betoverende ceremonie in de majestueze kapel van Kasteel de Haar. Kasteel de Haar als sprookjesdecor. De...